10-vuotiaan KOKIMOn kevätterveiset

KOKIMO_kevät_2020

Hei!

Kuluva vuosi on KOKIMOn 10-vuotisjuhlavuosi. Suunnittelemme parhaillaan juhlaesitystämme, joka saa ensi-iltansa vuoden kuluttua, kevään 2021 versoessa esiin.

Taiteilijaryhmä KOKIMO on perustettu Helsingissä vuonna 2010. KOKIMOn jäsenet ovat Kristian Ekholm, Markus Heino, Raisa Kilpeläinen, Viljami Lehtonen, Anna Murtola, Veera-Maija Murtola, Anna Pöllänen ja Salla Salin. Kaikki KOKIMOn jäsenet työskentelevät tahoillaan teatterin, tanssin, esitystaiteen, musiikin ja kuvataiteen parissa ja yhdessä KOKIMOna toimiessaan, heidän työskentelynsä tapahtuu yhteistoiminnallisesti ja kollektiivisesti. KOKIMO on esitystaiteen kentän indie-toimija – toimimme täysin vapaana taiteilijaryhmänä.

KOKIMO tutkii suhdetta ympäristöömme sekä siitä syntyviä kokemuksellisia havaintoja, esityksellisiä keinoja käyttäen. KOKIMO painottaa esityksissään ympäristölle herkistymistä, moniaistisuutta sekä kokijuutta katsojuuden sijaan. Ryhmä työskentelee tila- ja paikkasensitiivisesti. KOKIMO pyrkii ottamaan toiminnassaan huomioon ekologiset ja eettiset arvot.

KOKIMOlle tärkeitä ajatuksia taiteellisessa työssä ovat:

Kuka tahansa voi tehdä esityksen.
Katsomo on kokimo ja se on kaikkialla.
Tila on aina tilanne.
KOKIMO on väline ajatteluun ja elämyksiin, sisäisiin spektaakkeleihin.

Aurinkoista kevättä kaikille lukijoillemme, tukijoillemme ja kokijoillemme sekä kaikille yhteistyökumppaneillemme ja kaikille KOKIMOn ystäville!

Voimia poikkeustilaan!

Terveisin,
KOKIMO
www.kokimo.fi

Kuva: KOKIMO

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *